Annons

Vår i köksfönstret!

kärlekspelargon

Nu vårblommar det i mitt köksfönster!

Om det nu är så att vintern fått för sig att stanna kvar, trots att julfesten är slut sedan länge, då får man fixa våren själv.
I mitt köksfönster möts jag av den här härliga blomkaskaden. Det är en pelargon som gör allt för att glömma snön och kylan utanför.
Kan det möjligen vara en liten änglapelargon…?

Annons

Hur som helst blir jag glad och nöjd till sinnet när jag ser hur färgstark och prunkande denna lilla tuffing är. Jag pysslar om henne och hoppas att hon ska trivas hos mig riktigt länge. När det blir varmare, det vill säga varmare än minus tio om nätterna som det är nu – helst en bit över nollan hela dygnet, får hon flytta ut i växthuset och sedan till terrassen.
Hur gör du för att leka vår?

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas
Annonssamarbete med IQ