Annons

Trädgårdssommar med förhinder

Mina sommarplaner ändrades i sista stund!

Det var på en trivsam födelsedagsfika med familjen som gjorde att mina planer för sommarens alla trädgårdsaktiviteter förändrades. Vi satt där och mös en söndagseftermiddag, mumsade på goda kakor i solens sken. Tröttheten i ryggen som jag känt sista arbetsveckan förändrades i ett slag till en molande värk. Istället för att försvinna slog den istället till med full kraft vid 23-tiden och ryggskottet var ett faktum. Måndag, första semesterdagen, ringde jag som första patient till kiropraktorn och fick en tid en timme senare.

Annons

Istället för att hänga läpp och sura såg jag istället fram emot att äntligen riktigt få fördjupa mig i trädgårdsböckerna som samlats på hög. Att få njuta av alla vackra bilder och kloka ord som pockade och lockade bakom förföriska omslag.

Dessutom kunde jag ju fortfarande sitta och prata så vänner har vi träffat. Det är alltid roligt att ha något med när man hälsar på någon, och extra kul är det om det är något hemmaodlat eller hemmafixat.

Den egna chilin snittades på längden och trycktes ner i en köpt olivolja. Ett färgglatt bastband viras om och så är presenten klar!
Chiliolja till sommarens grillat och goda sallader.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons

  • Lotta

    Vilken härlig inställning du har! Trist sätt att börja semestern på, stackare.

  • Anette

    Tack, men jag ville verkligen inte sumpa semestern varken för mig eller familjen. Mina boktips kommer i ett inlägg framöver. Hoppas att din sommar varit bra!

  • Pingback: Dags att så årets chili. | Gröna glimtar()


Annons

Senaste från allas