Annons

Solros på rymmen


Titta vad man kan hitta på en promenad!

Har solrosen velat tänka utanför ramarna, eller var den allmänt nyfiken på ny utsikt? Jag blev glad i sinnet och varm i själen av att mötas av denna lilla solstråle.

Annons

Solrosen är en tacksam ettåring att ha i trädgården. Många är väl de barnafingrar som petat ner frön i jorden för att sedan förundras och häpnas över växtkraften. Humlor och bin kalasar gärna på pollen och nektar under växtsäsongen. När hösten kommer är det småfåglarnas tur att få ett skrovmål på de goda solrosfröna.

Idag skiner en höstsol över Malmö och med denna solgula blomma vill jag skicka ljuset vidare över hela vårt avlånga land. Speciellt ända till Boden, där äldste sonen bor och redan fått känna på vintervädret. Grattis till körkortet F!

En rolig sak med internet är att man kan klicka in på olika webbkameror och se hur vädret är på olika platser. Har isen lagt sig i Jukkasjärvi, skiner solen på Västkusten? Ett snabbt besök i kungliga huvudstaden och sedan susar jag vidare till de stolta ruinerna i Visby. En resa runt i Sverige till olika favoritresmål och sedan en kik på nya som jag är nyfiken på. Smidigt och lätt!

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas
Annonssamarbete med IQ