Annons

Poppis penséer på plats!

BloggPensetid

Äntligen är det dags för penséerna!

Det ryktas om att det siktats små väna blommor av violsläktet i plantskolan. Varje år står jag där som i en godisbutik och tvekar, väljer och plockar ut en mix. Lika ofta ställer jag tillbaka dem och gör en ny komposition med andra färger. De är ju alla så vackra och näpna.

Annons

Dramatiskt svart, piggt orange, fräscht blå, sobert lila…
Vilken färg väljer du?

Men ett är säkert, penséer vill jag ha och det gärna redan till helgen!

 

LÄS OCKSÅ

(60)
(0)


Annons

  • Karin i tullinge

    Inget är väl sötare än dessa små plantor, jag velar fram o tilbaka men jag blåa, gula alla färger.
    mvh
    karin i tullinge

  • Anette:

    Visst är det kul att det finns så många färger och varianter! Alla kan hitta sin favorit. En glädjespridare är de, det är säkert!


Annons

Senaste från allas