Annons

Parfymerat med ginst och mimosa

Nu kommer dofterna!

Till helgens tulpanbukett kostade jag på mig en extra liten ginstkvist för en tia. Det räcker med en endaste liten kvist för att det ska spritta till i flera sinnen; doft, syn och sinnet för vårglädje!
För visst finns det ett sådant…!

Annons

Annars vid den här tiden på året brukar jag falla för frestelsen att köpa mimosakvistar. Solgula fluffiga, doftande bollar som sprider solsken i hela kroppen! I tanken vandrar jag då på sluttningarna vid Medelhavet, bland vårblommande buskar. Hänger du med?

Men den här buketten önskar jag er alla en riktigt Glad, solig och skön påsk!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons

 • alin

  Hej! Vet inte om det här är rätt ställe att fråga på, men är vinnarna i novelltävlingen kontaktade? 🙂

 • www.engronsida.blogspot.com

  Hejsan!
  Härligt med vårblommorna inomhus. Mimosa.. en favorit, den är underbar!
  God fortsättning på den glada påskhelgen
  önskar
  Katarina (en grön sida)

 • Anette

  Hej Alin!

  Vad jag vet är de tre huvudvinnarna kontaktade, men alla deltagare kommer att få ett brev hemskickat. Sekretariatet håller på för fullt att skicka ut dessa, men många flitiga novellpennor gör att det kan dröja lite.

 • Malin

  Tack så hemskt mycket för svar! 🙂

  Men har dem vars noveller ni INTE vill köpa in fått svar, (vilket i sånt fall skulle betyda att man blir publicerad om man inte hört något)!? Eller kan man vänta sig ”refuseringen” i veckan? Frågar eftersom jag vet talat med andra som har fått brev hem för en tid sedan… När får de vars noveller ni vill köpa in svar och är det via telefon eller mail?

  Nu är jag jättejobbig som har så många frågor, men vore otroligt tacksam för snabbt svar, då inskickade noveller annars kan användas i andra sammanhang med deadline snarast!!! 🙂

 • Allas redaktion

  Hej Malin. Jag heter Lotta och arbetar med
  fiktionen/novelltävlingen. Alla som deltagit i tävlingen och skickat in texter får svar. En hel del noveller kommer att köpas in till sedvanligt pris och publiceras i Allas. Arbetet med att informera/returnera noveller pågår just nu.

  ⬇ Dra
  och släpp dina bilder här för att ladda upp dom.


Annons

Senaste från allas