Annons

Ljuset har kommit tillbaka!

BloggTul

Nu har ljuset i alla fall kommit tillbaka!

Även om det bara är februari och det säkert kommer att bli ytterligare några bakslag innan våren på allvar kommit för att stanna, så känns det hoppfullt. Dagarna har blivit längre och ljuset är piggare och har mer stuns.
Fåglarna kvittrar och tjattrar i buskar och snår. Talgoxen har kommit igång med att pumpa cyklar – jag tycker att deras läte låter som när man pumpar däcken med en motsträvig cykelpump.

Annons

Lyssna och jag tror du håller med mig!
http://www.youtube.com/watch?v=Ob5jGCAxITo

Jag har planterat några tulpaner just där förmiddagens solstrålar sträcker sig över gräsmattan. Värmen och ljuset förstärks av den härliga orange färgen. Det är som små minisolar som landat i rabatten.

BloggTulFebr

Ännu lär det dröja innan blommorna visar sig, men visst ser det lovande ut! Snart är vi där när yrvakna flugor, humlor och bin tumlar runt, bländade av solen.
Fram tills dess passar jag på att röja i garderober och skåp. Sånt som är trögstartat men är desto härligare när det är gjort.
Och så skissar jag på nya trädgårdsprojekt – låga ekfat att plantera i, en plattgång runt växthuset, en drömsk pionrabatt…
Har du funderat ut något kul inför årets trädgårdssommar?

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas
Annonssamarbete med IQ