Annons

Längtans blå blommor & generös utlottning!

Visst är det flott med blått!

En av mina absoluta favoritblommor är Afrikas blå lilja, Agapanthus. Den finns också som en vit skönhet, men jag tycker att den blå har något alldeles speciellt. Jag har några stycken i olika krukor som jag hoppas ska växa till sig och bli riktigt magnifika och stråla i solskenet.

Annons

Gillar du också det blå?
Passa då på att vara med i vår stora utlottning i samarbete med Mäster Grön! All information hittar du här!

Nu drar jag dessutom till Stockholm och årets stora trädgårdsmässa – Nordiska Trädgårdar i Älvsjö. Torsdag till söndag finns vi där med en monter fylld av både tidningar och inrednings- och trädgårdstips. Veckans nummer av Allas säljer vi förstås till mässpris.

Vi kallar vår monter Allas blomsterblues och har fyllt den till brädden med blå blommor och skön bluesmusik. Ett härligt tema, eller hur?
Dessutom tipsar vi om bra häckar och visar sköna sittplatser. Du hittar oss precis vid stora huvudingången A05:21.

Har du vägarna förbi hoppas jag att du kommer fram och hejar på oss. Dessutom ska jag blogga från mässan så fort tillfälle ges – så kika in här på mina Gröna glimtar då och då för att få senaste uppdateringen.
Välkommen!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas