Annons

Känner du också energin?

BloggEchinacea

Röd solhatt, Echinacea purpurea, och vit narcisstobak, Nicotiana sylvestris.

Äntligen augusti!

Efter en lång härlig sommar, okej – bara ibland nästan för härligt varm – är augusti här med sin egen energi.

Gräsmattorna övergår från halmgult till sin mättade gröna färg efter några livgivande regnskurar. Jag ser förvånat hur mycket det kan växa på kort tid och kommer på att gräsklipparen nog behöver väckas ur sin sommarslummer.

Annons

Energin ger mig lust att botanisera bland nya lökar som ska grävas ner och glädja oss till våren. Kraften som spritter får mig att börja fundera på nya aktiviteter, nya kurser eller att ta tag i det som jag lojt förträngde i sommarhettan.

Nyfikenheten vaknar, vilka böcker kommer ut i höst? Hur blir det med den nya rabatten vi pratade om i våras?

Solhattens spänst och pigga uppsyn inspirerar mig och jag känner mig glad och varm – och redo för en ny säsong. Häng med!

 

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)


Annons

 • Välkommen tillbaka, kära bloggkompis! 🙂

 • Anette/Gröna glimtar

  Tack Gunilla & Co! Det känns härligt att vara igång igen.

 • Karin Ekberg

  Välkommen åter, vilken sommar vi fick, men vilka pelargoner jag fick, folk står o tittar på dom o pekar, men vilket jobb det var men även jag blommor på fjolårets.Härligt.
  Mvh Karin i Tullinge

 • Anette

  Så roligt att dina pelargoner blev så fina! Nu håller vi tummarna för att sommarens eftervärme varar länge än.


Annons

Senaste från allas