Annons

Det här har vi inte kommit överens om!

snötäckt

De senaste två dagarna har det varit vitt i Skåne!

Hör du, kung Bore! Detta minns jag inte att vi hade kommit överens om…
Nu hade ju knopparna kommit igång så fint, fåglarna övar på sina vårsånger. Det ryktas om att en lärka siktats vid Falsterbonäset, och så börjar det snöa, igen.
Nä, det får bli ändring! Tillbaka till tö och barmark.

Annons

Så här hade jag tänkt mig att det skulle börja likna, inom kort! Solstrimmor som värmer på ryggen, vårglad fågelsång, yra humlor och bin som dunsar runt i jakten på sötaste nektarn. Det enda vita jag kan tänka mig är när skogsbacken är vit av vitsippor. Är vi överens?

Om du hellre vill fixa detta, med skir skogsgrönska och prunkande spanska hyacinter, så är inte jag den som sätter mig på tvären. Inte alls! Jag hjälper gärna till, om jag bara visste hur. Kan det funka, om jag lovar att putsa mina fönster?

Men för att det inte ska bli för stor börda så här på direkten, så är det helt okej om åtminstone krokusarna kunde få fritt spelrum. Alla härliga gula, blå, lila, strimmiga…

Men då säger vi det! Fram med barmark, vår, värme och blomning!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas
Annonssamarbete med IQ