Annons

3 x premiär!

De här är mina premiärlejon!
Nu är de första här, mina tuffa penséer som får tåla både kalla nätter med minusgrader, och soliga, härliga dagar. Mörkt vinröda plirar de i den skarpa vårsolen. Men jag hoppas att de ska trivas och frodas. Nu står de i växthuset, men så fort nätternas fimbulvinter tar slut så kommer några att hamna på bordet vid entrésidan för att hälsa välkommen.

Annons

Nu är de första små i jorden!
Kanske lite sent, men bättre sent än aldrig. Som väntat är det tomaterna som är först ut. Två olika körsbärstomater blev det, en gul och en brun ‘Brown Berry’. Lycka till små frön – jag hoppas på riklig skörd!

 

Och så är det dags för premiär på TV också!
Som namnet säger, Trädgårdsonsdag, är det ikväll jag kommer att bänka mig. Klockan 20 är det dags igen för trion, Pernilla Månsson Colt, kocken Tareq Taylor och trädgårdsmästaren John Taylor att smågnabbas i rutan. Du som sett programmet tidigare vet vilken härlig mix det brukar vara, du som missat denna godbit har en ny chans nu.

Vad sägs om en urban garden-miljö, där allt odlas ovan jord – odling som fungerar lika bra för dem som helt saknar trädgård. Eller en svensk djungel, eller att satsa på en köksträdgård?
Tareq kommer att laga rätter där han försöker hitta så många ingredienser som möjligt i trädgård och natur.

Som de själva säger – följ trädgårdens skiftningar från vårens första knoppar till sommarens grönskande prakt och höstens vissnande löv. Vackert och ätligt är deras ledord!

Mat och trädgård i härligt trivsam mix – det kan inte bli bättre…

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas